Lediga jobb

Tekniker

Lediga tjänster i Göteborg och Stockholm.

ComRegia är en rikstäckande servicepartner inom teleteknik och kommunikation. Vi erbjuder produkter, tjänster och service & support inom ett flertal tekniska affärsområden.

Till vårt huvudkontor i Göteborg och vår filial i Stockholm söker vi nu tekniker för arbete inom alla områden, men även med inriktning inom telekom eller IP –teknik.

Tekniker med bred kompetens är lika intressanta som specialister, gemensamt för tjänsterna är att man har ett stort intresse av att kunna finna och tillägna sig kunskap om ny teknik och lösningar på sitt område.

Tjänsterna innebär självklart möjlighet att arbeta och utvecklas inom alla företagets teknikområden. Certifieringar inom de olika områdena ses som mycket meriterande. Vi söker i första hand specialister som vill ansvara för den tekniska utvecklingen inom ett affärsområde. Då personal i branschen är övervägande män, ser vi särskilt gärna kvinnliga sökande!

De tekniker vi söker är teknikintresserade, självgående och har en önskan att utvecklas både personligen och tekniskt. Man får frihet under ansvar och behöver kunna motivera sig till att leverera ett bra jobb och nöjda kunder som standard. Hög kompetens belönas då ComRegia står för kvalitet och kompetens i allt vi levererar.

Ansökan

Tjänsterna tillsätts löpande, sök tjänsten omgående genom att maila din ansökan och CV till info@comregia.se

För mer information, ring VD
Patric Jansson på 0707-842425