Säkerhet & video­­övervakning

ComRegia levererar kompletta säkerhetssystem inom passage, videoövervakning samt inbrotts- och brandlarm; från installation och driftsättning till service och underhåll. Med vår specialkompetens hjälper vi er med tekniklösningar som passar bäst för just er verksamhet.

Vi installerar passagesystem med unika kort som lätt kan spärras och har marknadens ledande kamerasystem med flera olika tilläggsfunktioner. Våra effektiva inbrotts- och brandlarm anpassas och skräddarsys helt efter era behov.

Passage/­passerkort

Nyckelhantering är ett av de största säkerhetsproblemen för ett företag. Med ett väl fungerande passagesystem har alla ett eget unikt kort som när som helst kan spärras. Borttappade kort plockas enkelt bort ur systemet och ersätts med nytt. Smidigt, kostnadseffektivt och säkert.

Video­övervakning

Behöver ditt företag ett nytt kamerasystem eller ska det befintliga utökas eller optimeras? ComRegia har tillgång till marknadens ledande specialkompetens inom videoövervakning och kan erbjuda flera tilläggsfunktioner såsom videoanalys, integrationer, kundräkning och ansiktsigenkänning. Självklart anpassas kamerasystemet efter era önskemål och målsättningar.

Brandlarm

Genom att utrusta lokalerna med brandlarm kan en brand tidigt upptäckas och risken för omfattande skador och fara för person minimeras. Våra adresserbara användarvänliga brandlarmsystem kan kombineras på bästa kostnadseffektiva sätt och lämpar sig för både mindre och större byggnader. Brandskyddssystemet kan också programmeras för att utföra en mängd skadebegränsande insatser såsom stängning av brandavskiljande dörrar, stoppa/starta fläktar eller öppna rökluckor.

Inbrottslarm

Ett inbrottslarm är som allra mest effektivt när det har en avskräckande verkan och hindrar planerade brott. Vid ett eventuellt inbrottsförsök går kraftiga sirener och blixtljus igång i och utanför fastigheten. En vanlig lösning är att larmet går direkt till en larmcentral för utryckning. Tack vare dagens avancerade teknik kan ComRegia erbjuda skräddarsydda anpassningar integrerade med brandlarm, kameraövervakning och passersystem. Tillsammans med er gör vi en behovs- och riskanalys och utformar sedan en larmanläggning i precis rätt skyddsnivå.

Leverantörer

Våra leverantörer förser oss med marknadsledande teknik!

leverantorer-sakerhet-axis2
leverantor-sakerhet-milestone
24 jour ikon

Erbjuder alltifrån fullfunktionsavtal 24/7 till enklare avtal som gäller dagtid.

Professionell support och service anpassad efter era behov och önskemål.

Vad innebär ComRegia?

Några kunder som fått video­övervakning installerad

stanley security

Tillsammans med Stanley Security har vi Installerat digital videoövervakning i ett antal IKEA varuhus, där de ingående momenten är nätverks­installation, konfiguration och montering av PoE Switchar och kamera installationen, både inne och utomhus och ett antal monitorer.

citygross-kund-sakerhet

11 st CityGross­butiker utrustas med digital video­övervakning där vi tillsammans med vår samarbetspartner Insupport AB installerar nätverk, PoE switchar, kameror och monitorer. Det mesta av arbetet utförs med hjälp av saxlift då installationerna oftast är gjorda på hög höjd. En del befintliga analoga kameror återanvänds genom att använda konverters för att få in dem i det digitala systemet. Allt kopplas mot en digital videoserver.

mobiltäckning inomhus ikon

Mobiltäckning inomhus

Dålig täckning inomhus?
Vi får mobiltäckningen att fungera.

Läs mer
ljud och bild ikon

Ljud & bild

Professionella möten och presentationer kräver optimal konferensteknik.

Läs mer
nätverk ikon

Nätverk

Vi levererar infrastruktur för kommunika- tionsnätverk för snabbare kommunikation.

Läs mer
avbrottsfri kraft ikon

Avbrottsfri kraft (UPS)

Hitta tryggheten i avbrottsfri kraft vid oväntade stömavbrott och andra störningar.

Läs mer