Säkerhet

Med en djup kunskap inom kameraövervakning, passagesystem och inbrottslarm ser vi till att skräddarsy leverantörsoberoende säkerhetslösningar, helt efter era behov. Vi erbjuder bl.a. kompletta larm och passagesystem till mer komplexa integrerade lösningar och hjälper er med hela processen; från projektering, installation och driftsättning till utbildning, service och support. Dessutom erbjuder vi marknadens ledande kamerasystem med flera olika tilläggsfunktioner.

Passage

Nyckelhantering är ett av de största säkerhetsproblemen för ett företag. Med ett väl fungerande passagesystem har alla ett eget unikt kort som när som helst kan spärras. Borttappade kort plockas enkelt bort ur systemet och ersätts med nytt. Smidigt, kostnadseffektivt och säkert.

Kameraövervakning

Behöver ditt företag ett nytt kamerasystem eller ska det befintliga utökas eller optimeras? ComRegia har tillgång till marknadens ledande specialkompetens inom videoövervakning och kan erbjuda flera tilläggsfunktioner såsom videoanalys, integrationer, kundräkning och ansiktsigenkänning. Självklart anpassas kamerasystemet efter era önskemål och målsättningar.

Inbrottslarm

Ett inbrottslarm är som allra mest effektivt när det har en avskräckande verkan och hindrar planerade brott. Vid ett eventuellt inbrottsförsök går kraftiga sirener och blixtljus igång i och utanför fastigheten. En vanlig lösning är att larmet går direkt till en larmcentral för utryckning. Tack vare dagens avancerade teknik kan ComRegia erbjuda skräddarsydda anpassningar integrerade med brandlarm, kameraövervakning och passersystem. Tillsammans med er gör vi en behovs- och riskanalys och utformar sedan en larmanläggning i precis rätt skyddsnivå.

Samarbetspartners

Våra leverantörer förser oss med marknadsledande teknik!

axis
milestone
axema
assa abloy
24 jour ikon

ComRegia erbjuder professionell service & support, skräddarsytt efter era behov och önskemål – alltifrån
fullfunktionsavtal 24/7 till enklare serviceavtal som gäller dagtid.

Några kunder som fått video­övervakning installerad

stanley security

Tillsammans med Stanley Security har vi Installerat digital videoövervakning i ett antal IKEA varuhus, där de ingående momenten är nätverks­installation, konfiguration och montering av PoE Switchar och kamera installationen, både inne och utomhus och ett antal monitorer.

citygross-kund-sakerhet

11 st CityGross­butiker utrustas med digital video­övervakning där vi tillsammans med vår samarbetspartner Insupport AB installerar nätverk, PoE switchar, kameror och monitorer. Det mesta av arbetet utförs med hjälp av saxlift då installationerna oftast är gjorda på hög höjd. En del befintliga analoga kameror återanvänds genom att använda konverters för att få in dem i det digitala systemet. Allt kopplas mot en digital videoserver.

ljud och bild ikon

Audio/video

Professionella möten och presentationer kräver optimal konferensteknik.

Läs mer
nätverk ikon

Nätverk

Vi levererar infrastruktur för kommunika- tionsnätverk för snabbare kommunikation.

Läs mer
flyttprojekt ikon

Flyttprojekt

Flyttdags? Vi levererar infrastrukturen till din nya lokal.

Läs mer
mobiltäckning inomhus ikon

Mobiltäckning

Dålig täckning?
Vi får mobiltäckningen att fungera.

Läs mer
avbrottsfri kraft ikon

Avbrottsfri kraft (UPS)

Hitta tryggheten i avbrottsfri kraft vid oväntade stömavbrott och andra störningar.

Läs mer