Mobil­täckning

Vi ser till att mobiltäckningen fungerar – även om huset har energifönster, lokalen ligger nere i berggrunden eller om det finns andra hinder som försvagar signalerna. Vi arbetar med marknadsledande teknik och gör alltid en site survey för att se vad som krävs för fullgod täckning, oavsett operatör. ComRegia levererar allt inom 3G, 4G, 5G och Rakel.

Samarbetspartners

Våra leverantörer förser oss med marknadsledande teknik!

lev-mobiltackning-kathrein
lev-mobiltackning-commscope
24 jour ikon

ComRegia erbjuder professionell service & support, skräddarsytt efter era behov och önskemål – alltifrån fullfunktionsavtal 24/7 till enklare serviceavtal som gäller dagtid.

Några kunder som fått bättre mobiltäckning

kund-mobiltackning-castellum

För Castellum har vi projekterat och installerat ett hybridsystem för mobiltäckning som är operatörsoberoende. I hela Castellums del av Nordstan som är 6 våningar på Östra Hamngatan 16 i Göteborg. Ett hybridsystem är en blandning av repeatermatning och anslutningar direkt till operatörers basstationer. För alla hyresgäster och deras kunder finns nu täckning för 3G med alla operatörer. Här finns ett serviceavtal på plats för problemfri drift.

mobiltäckning inomhus hemsö

På Hemsös fastighet Läkarhuset på Backaplan har vi projekterat och installerat ett heltäckande operatörsoberoende repeaternät för 3G i hela fastigheten. Fastigheten är på 6 våningar och man finner donörsantennerna till denna anläggning på översta plan där ett balkongdeck finns på taket. Här finns ett serviceavtal på plats för problemfri drift.

Domstolsverket

För Domstolsverket har vi projekterat och installerat ett repeatersystem på Tingsrätten i Alingsås. Systemet är operatörsoberoende och täcker hela fastigheten. Då fastigheten är en särskild gammal fastighet har speciella lösningar tagits i bruk för att passa det estetiska och layouten på fastigheten. Här finns ett serviceavtal på plats för konstant funktion.

ljud och bild ikon

Audio/video

Professionella möten och presentationer kräver optimal konferensteknik.

Läs mer
nätverk ikon

Nätverk

Vi levererar infrastruktur för kommunika- tionsnätverk för snabbare kommunikation.

Läs mer
säkerhet ikon

Säkerhet

Kompletta säkerhetssystem inom passage, videoövervakning och larm.

Läs mer
flyttprojekt ikon

Flyttprojekt

Flyttdags? Vi levererar infrastrukturen till din nya lokal.

Läs mer
avbrottsfri kraft ikon

Avbrottsfri kraft (UPS)

Hitta tryggheten i avbrottsfri kraft vid oväntade stömavbrott och andra störningar.

Läs mer