Om ComRegia

ComRegia är en rikstäckande servicepartner inom teleteknik och kommunikation. Vår mångåriga kunskap och erfarenhet har mynnat ut i konceptet ComRegia vilket innebär att alla teknikdelar är samlade under ett och samma tak. Detta gör att vi effektiviserar antal inblandade som ger stora samordningsfördelar och därmed kostnadsbesparingar.

Hela resan har gett oss vår tro och starka övertygelse att kunden får den lösning som verkligen behövs, på utsatt tid och till offererat pris. Utan överraskningar. Det ger dig som kund en trygghet och ett bekymmersfritt projekt.

Vad innebär ”by Comregia”?

”By ComRegia” är vår signatur som visar att installationen är utförd av ComRegia. Många av våra kunder ser det som en garanti för att jobbet är gjort på rätt sätt och de vet vad de kan förvänta sig under driftstiden.

Det märks helt enkelt när jobbet är gjort av ComRegia. Det blir utfört i tid, med teknik anpassat just för din verksamhet och till den överenskomna kostnaden – ganska självklart egentligen tycker vi. Och det är vi beredda att sätta vår stämpel på!

VD, Patric Jansson

Kundnöjdhet & certifieringar

Utan nöjda kunder är vi ingenting. Därför prioriterar vi kundnöjdheten. Vi har tydliga riktlinjer för hur vi bedriver vår verksamhet och våra tjänster så att du som kund kan vara trygg med att vi levererar rätt teknik i rätt sammanhang.

Våra medarbetare är kontinuerligt utbildade och certifierade i de olika system vi erbjuder och dessutom arbetar vi enligt ISO 14001 (Miljö), 9001 (Kvalitetssäkring) och 18001 (Arbetsmiljö) och håller oss ständigt uppdaterade.

Samarbetspartners

axema
assa abloy
axis
milestone
panasonic
kramer
kathrein
crestron