Audio/Video

Professionell konferensteknik handlar om integrerade ljud- och bildlösningar för alla slags möten och presentationer. Vi hjälper dig med användarvänliga system av högsta kvalitet.

Med ett knapptryck styr ni alla funktioner inom konferensteknik i butiker, hörsalar och konferensrum. Digital skyltning, mötesrumsbokare eller videokonferens, ComRegia har lösningen.

Certifierade AV-tekniker

Våra AV-tekniker är certifierade och de hanterar all den senaste AV-tekniken oavsett om det handlar om att montera en uttagsbrunn i konferensbordet eller kompletta konferenslösningar.

Samarbetspartners

Våra leverantörer förser oss med marknadsledande teknik!

crestron
panasonic
specialelektronik
kramer
24 jour ikon

ComRegia erbjuder professionell service & support, skräddarsytt efter era behov och önskemål – alltifrån
fullfunktionsavtal 24/7 till enklare serviceavtal som gäller dagtid.

Några kunder som nu har bra ljud och bild

world-trade-center-kund-av

I samband att World Trade Center i Göteborg utökade sina lokaler vid korsvägen med ett ytterligare våningsplan, samlades alla konferensrum till ett sammanhållet konferensavdelning på det nya våningsplanet. Vi har i samarbete med inredningsarkitekterna utrustat alla de 17 nya rum och utrymmen och samtidigt demonterat de tidigare konferensrummen som fanns utspritt över de olika våningsplanen. De olika rummen har utrustats med antingen tv-skärm eller projektor och projektionsduk, videokonferens, ljudanläggning och Barco´s ”Clickshare”.

Evidente-kund-comregia

I det att företaget flyttade till nya större lokaler projekterade och installerade vi konferensutrusning, nätverk och trådlöst nätverk i de nya lokalerna. I det stora konferensrummet som bla. Används vid styrelsemöten installerades en ”ultra kortskjutande projektor” som vi projicerar mot en 3,0 meter stor whiteboard. Utöver detta installerades det Tv-skärmar för både presentationer i konferensrum och digital signage i receptionen, bordsbrunnar sågades in i konferensbord och ljudanläggningar monterades till en helhetsfunktion.

flyttprojekt ikon

Flyttprojekt

Flyttdags? Vi levererar infrastrukturen till din nya lokal.

Läs mer
nätverk ikon

Nätverk

Vi levererar infrastruktur för kommunika- tionsnätverk för snabbare kommunikation.

Läs mer
säkerhet ikon

Säkerhet

Kompletta säkerhetssystem inom passage, videoövervakning och larm.

Läs mer
mobiltäckning inomhus ikon

Mobiltäckning

Dålig täckning?
Vi får mobiltäckningen att fungera.

Läs mer
avbrottsfri kraft ikon

Avbrottsfri kraft (UPS)

Hitta tryggheten i avbrottsfri kraft vid oväntade stömavbrott och andra störningar.

Läs mer