Ljud och bild

Professionell konferensteknik handlar om integrerade lösningar för ljud och bild för alla slags möten och presentationer.

Lätthanterliga och användarvänliga system av högsta kvalitet. Med ett knapptryck styr vi alla funktioner inom konferensteknik i butiker, hörsalar och konferensrum. Digital signage, mötesrumsbokare eller videokonferens, ComRegia har lösningen.

Certifierade AV-tekniker

Våra AV-tekniker är certifierade och de hanterar all den senaste AV-tekniken oavsett om det handlar om att montera en uttagsbrunn i konferensbordet eller kompletta konferenslösningar.

Leverantörer

Våra leverantörer förser oss med marknadsledande teknik!

leverantor-ljud-och-bild-crest
leverantor-av-panasonic
leverantor-av-spcialelektronik
leverantor-av-kramer-ljud-bild
24 jour ikon

Erbjuder alltifrån fullfunktionsavtal 24/7 till enklare avtal som gäller dagtid.

Professionell support och service anpassad efter era behov och önskemål.

Vad innebär ComRegia?

Några kunder som nu har bra ljud och bild

world-trade-center-kund-av

I samband att World Trade Center i Göteborg utökade sina lokaler vid korsvägen med ett ytterligare våningsplan, samlades alla konferensrum till ett sammanhållet konferensavdelning på det nya våningsplanet. Vi har i samarbete med inredningsarkitekterna utrustat alla de 17 nya rum och utrymmen och samtidigt demonterat de tidigare konferensrummen som fanns utspritt över de olika våningsplanen. De olika rummen har utrustats med antingen tv-skärm eller projektor och projektionsduk, videokonferens, ljudanläggning och Barco´s ”Clickshare”.

Evidente-kund-comregia

I det att företaget flyttade till nya större lokaler projekterade och installerade vi konferensutrusning, nätverk och trådlöst nätverk i de nya lokalerna. I det stora konferensrummet som bla. Används vid styrelsemöten installerades en ”ultra kortskjutande projektor” som vi projicerar mot en 3,0 meter stor whiteboard. Utöver detta installerades det Tv-skärmar för både presentationer i konferensrum och digital signage i receptionen, bordsbrunnar sågades in i konferensbord och ljudanläggningar monterades till en helhetsfunktion.

säkerhetssystem ikon

Säkerhet

Levererar kompletta säkerhets­system inom passage, videoövervakning samt inbrotts- och brandlarm; från installation och driftsättning till service och underhåll. Med vår specialkompetens hjälper vi er med tekniklösningar som passar bäst för just er verksamhet.

Läs mer
mobiltäckning inomhus ikon

Mobiltäckning inomhus

ComRegia får mobiltäckningen att fungera. Vi gör mobil kommunikation inomhus möjlig – även om huset har lågenergi­fönster, lokalen ligger nere i berggrunden eller om det finns andra hinder som försvagar signalerna. Vi arbetar med marknadsledande teknik och gör alltid en site survey för att se vad som krävs för fullgod täckning.

Läs mer